Beranda Budaya MAHONI PUPUTRÉN ATI

MAHONI PUPUTRÉN ATI

17
0
BERBAGI

Karya : Rangga

Poè langsir ka peuting
rupana pulas hideung
totondèn jempling hawarna nyirian ku keueung
rèt ka potrèt, anjeun teuing di mana
malati, salira jungjunan gugupay ngajauhan

Sanèkala kieu tingkeb
èwuhan ngumbara mamawa carita
ngan gelebug sagara awong beuki motah
leungiteun daria ku carita, di wewengkon lamunan

Kiwari mahoni
tarungkul daunna hèsè ligar deui

Sukabumi, 281015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here